Ревност

Циркът продължава. След като поне десет пъти твърдо обяви подкрепата си за правителството на ГЕРБ, Яне Консерватора (да ме извиняват всички консерватори) се отметна – нямало да подписва никакъв меморандум. Не за друго, ами „западноевропейските му партньори“ му забранили да подписва общ документ с Атака. Или въобще да има нещо общо с Атака. А онзи ден нямаше проблем?

Само че Яне ни демонстрира предварително ясни неща. След като отклони 4% от псевдонационалистическия, т. нар. „анти-ДПС вот“ (а всъщност чиста проба „вот на кретените“), с който от 2005 г. насам се ползваше  и разполагаше по усмотрение на кукловодите си само и единствено именно Атака, партия „Ред, законност и Държавна сигурност“ пренесе борбата на друго ниво. Очевидно този път „мачът“ е за любовта на сладострастния Бойко Борисов, а драмата на Яне Консерватора би трябвало да се състои в това, че желаният любовник не изрази никакви предпочитания към определен партньор – Волен, Яне, че даже и смятания за сигурен Иван Костов. Всички са еднаква „тръпка“ за него.

Яне се разграничава от Атака. И това е смешно, защото двамата с Волен Сидеров отдавна са разкрити от цяла разумна България като „един дол дренки“. Да не се забравя кой издигна кандидатурата на Волен за кметското кресло в София през 2003 г. Също толкова смешно е, че Яне го играе като ощипана госпожица, която не може да дели един мъж с друга госпожица. Сега се сети.

Advertisements

2 Responses to Ревност

  1. Любовен триъгълник, мамата си ебало 🙂

  2. гравитон каза:

    “ Свободата е робство! Невежеството е сила!“ Умен човек го е казал, не аз.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: