Бойко „пак се доказа“ като десен

Точно така, Бойко, докажи им се на тия! Те не ти „вЕрват“, но ти за пореден път им затвори устите.

Не бил десен, не бил демократ, не изповядвал ценностите на демократичното общество… Кой, бре?! Бат’ Бойко ли?! Вие не му давате да си поиграе не просто на политик, ами на десен политик при това, а пък я го вижте него какви ги твори:

Борисов защити заместника си Герджиков

„Трябва да се направи категорична разлика между доносниците и офицерите от българското разузнаване.“

Това заяви столичният кмет Бойко Борисов пред news.bg по повод изнесената информация от комисията по досиетата, че Минко Герджиков заместник-кмет по финансовите въпроси, е бил сътрудник на Държавна сигурност в качеството си на разузнавач.

По думите на Борисов държавата допуска груба грешка, тъй като когато Герджиков е бил кандидат за кмет от десницата, столичният кмет лично е говорил с Методи Андреев и изрично го е попитал за подобна информация, но такава не му е била съобщена.

„Просто се удивлявам на факта, че държавата не прави разлика между офицери и доносници“, каза още той.

„Такова отношение поставя под заплаха живота и сигурността на хората, работили по онова време в чужбина“, добави той.

Информацията, че Герджиков е бил изпратен на обучение в школата на КГБ, Борисов коментира, че времето е било такова, а въпросната школа е била най-добрата за времето си.

По повод подадената оставка на зам.-кмета по образованието Йорданка Фандъкова, столичният кмет заяви, че все още не е приел оставката й. Борисов отказа коментар за случилото се с думите, че изчаква и премисля решението си.

„Когато имам ясно решение, то ще бъде публично обявено“, добави той.

Полина Тодорова, News.bg

Реклами

3 Responses to Бойко „пак се доказа“ като десен

  1. „Десният“ Бойко разсъждава точно като левият Гоце Първанов, дума по дума повтаря теорията на Гоце за „добрите“ и „лошите“ ченгета. Това единомислие на Бойко и Гоце не е случайно. Ако се вземе предвид, че Гоце е агент на ДС (макар, естествено, от „добрите“!), а също и че Бойко е бивш комунист (доколкото бивши комунисти изобщо има!), а също и обстоятелството, че членовете на БКП някога си бяха доносници по презумпция, то от тези съответствия могат да се направят доста точни изводи за това защо Бойко подкрепя Гоце. И защо говори така по казуса Минко. Или защо е такъв близък приятел с Алберт Коритаров. Това е малък и лек казус за мислене. Впрочем, бат ви Бойко, господа, е кандидатствал навремето факултет Държавна сигурност в милиционерската школа в Симеоново, ала не са го приели, и по тази причина именно е станал пожарникар. Явно за факултета ДС са търсили все пак поне малко по-интелигентни студенти 🙂 Неинтелигентността си нашият „таран на демокрацията“ си личи от всяка негова дума…

  2. Ружа каза:

    Най- интересното ще е като иде зам.кмета в Атина да се целува и прегръща с колегата си, когото е шпионирал продължение на години…Смях и сълзи.

  3. Честно, давно не читал статью сразу и полностью, не отрывался даже на сообщения из аси. Надеюсь продолжение будет не менее интересным…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google+ photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google+. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: