П(р)очетете!

Прочетете това и почетете жертвите на един режим на терора, наложен с чужда сила.

Всички махате с ръка и подминавате – всички знаете историята, всички сте я чели. Още по-зле тогава, защото повечето не си давате сметка, което личи често, когато философствате по най-различни въпроси и най-вече – когато трябва да гласувате.

Вижте по какъв начин се пишат страниците на историята, когато властта попада в ръцете на необразования, слабоинтелигентен, мързелив шумкар. Доскоро громил кашкавала и сиренето в мандрите, той вече е готов да срине окончателно една изтерзана страна – страната с най-тъжната история в света. Съветският господар вече му е подсказал – „избий фашистите!“. Само че такива в България могат да намерят само комунистическите им тикви. Избитите са не „фашисти“, а все хора от най-висшия слой на обществото – тези, на които се крепи българската държава.

Да почетем паметта на жертвите на комунистическия режим! На преките жертви, без да обелваме и дума за косвените, намерили смъртта си в лагерите. Няма да споменаваме и тези, чиито животи са съсипани от репресивния апарат.

И накрая – къде са се случили всички тези неща? В България… В тази България, в която комунистическият период е светъл блян за 2/3 от народа. Масите въздишат по него. И до ден днешен си говорят за „фашистите“, сигурната заплатката и задължителния руски в училищата. Докато гледат по телевизията Сергей Дмитриевич и агент Гоце, които в свой стил си избраха, си мечтаят отново да се обръщат един към друг с „другарю“. Да, това е България, в която комунизмът най-нагло се реабилитира всеки ден.

Светла памет на жертвите на комунистическата шайка!

Реклами

4 Responses to П(р)очетете!

 1. Бог да ги прости убитите от комунистите! Те загинаха пред олтара на многострадална България. Ние, потомците, трябва да се им поклоним – за всичко това, което тези хора приживе направиха, за да спасят отечеството. Вечен позор на убийците и техните наследници, които продължават да се гаврят с всички нас – такива срам нямат. А за свой срам допуснахме точно те да ни управляват – кога ли на теб, наивни народе, ще ти дойде най-после акълът?!

 2. Пиночет каза:

  Абе то и в чили олигофрените си избраха Салвадор Алиенде, ама нормалните хора го търпяха само три години. И вижте какво направиха – уродите на стадиона и под откоса. сега Чили е най-проспериращата страна в латинска Америка. А комунистите дори нямат депутати!

 3. В момента се плюе старото време, след 50 години ще се плюе сегашното… ясно е че всичко е помия, няма смисъл да се говори за тези неща. Всъщност единствената полза е да ти стане добре на душичката и нищо повече.

  Смърт или възхвала за обществения строй, единна държава, всички пари в образование производство и саЙънс.

  Казал бай Тошко и потрил рачички за следващото лапчо.

  БОБИИииииии айде да се видиме бе, аз те забравих :/

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google+ photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google+. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: