Мартин Димитров – светлината в нашия тунел

Martin_Dimitrov.pngВъзможно ли е товa? Блог на депутат и при това в него въпросният народен избранник не пише врели-некипели, с които просто да си упражнява текстописните умения или работата с текстови редактори („Microsoft Office Word“ например – бел. ред.). Този човек наистина прави по-прозрачен парламентарния процес, показава ни всъщност полезните си проекти и предложения, обяснява на нужния „човешки“ език, от помощ е на много хора. Прибавяме и безспорните му качества като интелигентност, честност, борбеност, амбиция и… десни политически убеждения и получаваме един чудесен депутат.

Но в следствие на това с какви „народни представители“ сме свикнали ние в България, Мартин Димитров се отличава на целия посредствен фон, съставен от болшинството от колегите му, и дори нещо повече – бих казал, че той е светлината в нашия безкрайно дълъг тунел на псевдодемокрацията, която, да се надяваме, е просто преход към истинската, неподправена демокрация, където няма Гоцевци, Бойковци, Станишевци, Догановци, Царчета и т.н.

Започвам да съжалявам, че не гласувах за Мартин Димитров, когато беше възможно – на изборите за Европейски парламент тази година. Моят „реванш“ сега ще е да спомогна, колкото е възможно, за популяризирането или по-скоро за допопуляризирането на неговия блог. Аз ще чета блога на Мартин Димитров всеки ден! А вие?

Advertisements

One Response to Мартин Димитров – светлината в нашия тунел

  1. […] на СДС е само и единствено стъпка в правилната посока – нещо, което твърдя от повече от година. Тогава вече ще можем да говорим за партньорства с […]

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: